...

...

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΒΛΑΚΑΣ από την Αγγλία.

δυστυχώς σε σκέφτεται ακόμα...

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Το προαίσθημα

Έχω ένα καλό προαίσθημα πως όλα θα τελειώσουν καλά. Θα δεις.

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Να θες....

Να επικοινωνείς με ένα άτομο κάθε μέρα και να μην μπορείς...😳

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Πως έχουν τα πράγματα

Καλησπέρα,

πριν πέντε χρόνια γνώρισα τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής μου όχι τον πιο σημαντικό άνδρα η γυναίκα αλλά τον πιο σημαντικό άνθρωπο.

Ένα απλό κορίτσι... χμ απλό; όχι μόνο απλό δεν ήταν! Για την ακρίβεια ξεχώριζε από το χιλιόμετρο αυτή. Η ΖΩΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΣΑ.

Από όταν βρεθήκαμε θυμάμαι πολλά... το πρώτο βλέμμα, τα πρώτα ψώνια μας, το πρώτο μας ταξίδι, το πρώτο άγγιγμα, το πρώτο φαγητό μας, τα πρώτα αστεία, τα πρώτα σφηνάκια, ένα σωρό τρέλες από δύο ανθρώπους αθώους στην ψυχή.

Πριν πέντε χρόνια γνώρισα το πιο υπέροχο πλάσμα με αγάπησε όπως δεν θα με αγαπήσει πότε ξανά κανείς και εγώ την έχασα με την αλαζονεία μου και τον υπεροπτισμο μου, της άνοιξα την πόρτα και της είπα φύγε με τον τρόπο και την συμπεριφορά μου. Δεν ξέρω γιατί το έκανα αυτό μα τώρα σίγουρα το μετανιώνω γιατί τον άνθρωπο αυτό τον έχασα όσο και αν παραμυθιάζομαι για το αντίθετο.
όσο και αν παραμυθιάζομαι για το αντίθετο.
όσο και αν παραμυθιάζομαι για το αντίθετο.
όσο και αν παραμυθιάζομαι για το αντίθετο.
όσο και αν παραμυθιάζομαι για το αντίθετο.

Σε μια βδομάδα θα κλείναμε αυτά τα πέντε χρόνια και επίσημα, σε ένα ιδανικό σενάριο θα ήταν η ημερομηνία που θα σηματοδοτούσε ένα πέρασμα σε μια πιο σοβαρή σχέση. 

Στο παρόν είναι απλά μια ημερομηνία γενεθλίων αφού σαν Σήμερα πριν 5 χρόνια γεννήθηκε μέσα στο μυαλό μου η πιο τρελή ιδέα πως δηλαδή θα υπάρξει ένας άνθρωπος με τον οποίο θα ζήσω μαζί ως το τέλος. Μια θλιβερή ημερομηνία γενεθλίων στην οποία σιγά σιγά θα βλέπω αυτή την ιδέα να μαραζώνει.

Δεν θέλω να μιλήσω για το τι έγινε ενδιάμεσα άλλωστε όπως είπε και η ίδια ξέρουμε και οι δύο πολύ καλά τι έδωσε ο καθένας σε αυτή την σχέση.

Μου εύχομαι μόνο χρόνια πολλά και του χρόνου!

Υ.Γ.Όπως κατάλαβες δεν έχει αλλάξει τίποτα ελπίζω εσύ να προχωράς και να είσαι καλύτερα και ευτυχισμένη.



Είσαι ευτυχισμένη;

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Όταν ξημερώνει Δευτέρα

Είναι κάτι ξημερώματα Δευτέρας...
Το μόνο που σε κρατάει ζωντανό είναι η δουλειά και πως πρέπει να προσφέρεις σε όσους εξαρτώνται από εσένα.